Home » Over ons

Over ons

Gemeente op het Web heeft als missie om actualiteiten en opinies over online zaken op een overzichtelijke manier beschikbaar te stellen voor (en door) webprofessionals en stakeholders bij gemeenten.

Onze artikelen zijn volledig onafhankelijk. Wij werken niet samen met commerciële partijen.

Veel gemeenten worstelen met dezelfde kwesties

Waarom het wiel uitvinden als we informatie kunnen delen? Alle vakliteratuur volgen is niet te doen, dus samenvattingen en reviews zijn heel welkom. Ik hoop dat deze site je het gevoel geeft dat je weer ‘bij’ bent. Mis je iets of heb je tips? Laat het weten door een berichtje achter te laten via het contactformulier.

Deze website is opgericht door Sandy Dijk

Ik ben enorm leergierig en lees alles wat los en vast zit over online zaken. Daarnaast volg ik ieder jaar cursussen en opleidingen en ga regelmatig naar events over ons vakgebied. Op internet wordt dagelijks zoveel geschreven, dat je het niet allemaal kunt bijhouden. Ik werd er steeds onrustiger van dat ik niet de tijd heb om alles te lezen. En ik wil mijn eigen kennis graag met collega-webprofessionals delen. We kunnen elkaar helpen door interessante informatie op een handige manier samen te vatten. Centraal en beknopt. Vandaar deze website.

Deel ook je kennis met andere webprofessionals!

Mijn opzet is om van deze website een co-creatie te maken met andere webprofessionals. Heb jij waardevolle informatie voor gemeenten? Laat het weten door een berichtje achter te laten via het contactformulier.